Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
X-consult Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Asigurare auto Casco
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asigurare de avarii si furt a autovehiculelor. Riscuri asigurate:  ciocniri, loviri , izbiri cu alte autovehicule sau orice corpuri exterioare, zgarieri, derapari, rasturnari, caderi de corpuri pe autovehicul, incendiu, explozie, calamitati naturale cum ar fi trasnet, ploaie torentiala, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur de pamant, greutatea stratului de zapada.

De asemenea se acopera riscul de furt prin efractie sau acte de talharie a autovehiculului sau a unor parti componente ale acestuia ( radiocasetofon, roti, oglinzi, etc.).

Se pot include in asigurare echipamentele si accesoriile din categoria dotarilor suplimentare ( de exemplu elemente de tunning ).

Riscurile enumerate mai sus sunt acoperite si in cazul in care autovehiculul este condus de alte persoane decat proprietarul.

In cazul unui accident in urma caruia autovehiculul nu se mai poate deplasa prin forta proprie, se despagubesc cheltuielile de transport ale acestuia de la locul accidentului la atelierul de reparatii sau la locul de adapostire.

Specialistii nostri va asigura in caz de accident regularizarea rapida si eficienta a daunelor astfel incat timpul de imobilizare al autovehiculului sa fie cat mai scurt, iar calitatea reparatiilor efectuate sa fie exemplara.
Din Gura in Gura